skip to Main Content

Deltag i OPUCs fordybelsesgrupper
i Organisk Psykoterapi

Deltag i fordybelsesgruppe

4 lørdage i efteråret 2016 (Frederiksværk)

En fordybelsesgruppe er en lille gruppe, hvor du får:

  • Ro til at fordybe dig
  • Plads til at udtrykke dig
  • Tid til at finde ind til dig selv
  • Fokus på dig og dine relationer i gruppeprocessen

Målet er, at du bliver i stand til at være mere til stede i dit liv og i din hverdag på en for dig tilfredsstillende og nærværende måde.

Deltagelse kræver ingen specielle forudsætninger.

Arbejdsformen i gruppen er en kombination af kropslige øvelser, der sigter på at støtte nærvær og kontakt både indadtil til sig selv og udadtil til andre, arbejde to og to i gruppen, og mulighed for at udveksle og dele oplevelser og erfaringer både i den store gruppe og i mindre grupper. Desuden sætter vi fokus på gruppens processer og på interaktionen mellem den enkelte og gruppen.

Fokus vil være på ressourcer og på deltagernes aktuelle livssituation.

Det konkrete indhold afspejler i høj grad det, deltagerne er optaget af i deres liv.

Gruppen er et værksted, hvor vi sammen kan udforske, undersøge og være sammen om, hvad det vil sige at være et levende menneske, midt i livet, med de problemer og udfordringer, det nødvendigvis indebærer – uanset alder og livssituation.

Tilmelding

Du sikrer dig en plads på kurset ved at ringe på 30 56 86 29 eller skrive til mig og derefter indbetale depositum på 700 kr. (jeg sender dig information herom).

Hvis du ikke har gået i terapi hos mig før, vil jeg gerne se dig til en kort samtale, inden gruppen starter.

Er du interesseret, men er forhindret i at deltage en eller flere af lørdagene, så kontakt mig alligevel. Det vil nogle gange være muligt at flytte en mødegang, eller at oprette mere end én gruppe.

Optagelse i gruppen sker efter først-til-mølle-princippet.

Pris: Kr. 5.200,-

Se mere information om pris og depositum længere nede ad siden.

Du er også meget velkommen til at ringe til mig for at høre nærmere – læs desuden denne beskrivelse om Organisk Psykoterapi.

Praktiske informationer

Gruppen mødes 4 lørdage i efteråret 2016. Der optages max. 6 personer i gruppen, og du binder dig – også økonomisk – til alle 4 gange.

Datoer og sted

Vi afholder fordybelsesgrupper på disse lørdage:

  • Den 24. september
  • Den 15. oktober
  • Den 19. november
  • Den 3. december.

Vi starter kl. 10 og slutter kl. 18. Dog kan sluttidspunktet variere lidt efter antallet af deltagere – tidligere ved færre, senere ved flere deltagere; alternativt inddrages fredag aften. Gruppen kan forlænges i foråret efter ønske.

Sted:
Nørregade 11, 1.th., 3300 Frederiksværk.

Pris

Prisen pr. gang er 1.300 kr. (i alt 5.200 kr.) for hele forløbet, inkl. kaffe/te og snacks dagen igennem. Du skal selv sørge for frokost.

Du bedes ved tilmeldingen og senest 15. august indbetale depositum på 700 kr. Restbeløbet betales med 2.250 kr. forud for første kursusgang den 24. september og 2.250 kr. senest den 1. november.

Ved indbetalingen bedes du benytte kontonr. 9070–162 56 28594, eller du kan betale via Swipp (30 56 86 29) – eller direkte til mig kontant. Du er naturligvis også velkommen til at betale hele beløbet med det samme. Vælger du det, kan du fratrække en rabat på 500 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og modtag løbende information om nye kurser, workshops og korte artikler.
TILMELD MIG
close-link
Tilmeld nyhedsbrev
Back To Top