skip to Main Content

Sommerworkshop

Traumeheling med PBSP-terapi

 I Torup, Nordsjælland den 3. juli – 6. juli 2019

OBS: Workshoppen er fuldtegnet.
Er du interesseret i lignende workshops, kan du skrive til mig på lisbeth@opuc.dk.
Så får du besked, når jeg opretter nye workshops.

Traumeheling med PBSP-terapi

I samarbejde med Christian Højlund og Lisbeth Wemmelund

PBSP-terapi (Pesso-terapi) er en kropsorienteret, interaktiv terapi, grundlagt af Albert Pesso og hans kone Diane Boyden (se mere på hjemmesiden www.PBSP.com).

Det helende terapeutiske arbejde er baseret på tilliden til, at der bag enhver smerte og lidelse er en stærk genetisk bestemt længsel efter og viden om, hvad der er brug for, for at livet kan folde sig ud og gives videre til de næste generationer. Med Albert Pessos egne ord: ”We are made genetically to be able to be happy in an imperfect world, that is endlessly unfolding. And we human beings are the local agents of that cosmological unfolding”. Det er baggrunden for, at klienten selv kan være den sande og eneste instruktør af en ny symbolsk erindring, hvor alder og omsorg passer perfekt til hinanden, og hvor medlemmer af gruppen kan hentes ind i de afgørende og ideelle omsorgsroller.

Hvis det nye erindringsbillede er autentisk på følelsesplanet, tager hjernen det for sandt og ægte, og det får plads som et nyt og helende kort i hjernens neurodatabase. Tidlige sår og mangler heles, og nervesystemet behøver ikke længere automatisk at gå i alarmberedskab. Selvbilledet bliver afgiftet, og den enkelte får muligheden for at folde sig ud med et langt mere frugtbart og livsbekræftende syn på sig selv, på andre – og på verden.

Se i øvrigt vores hjemmesider: www.lisbethwemmelund.dk og www.mellemrummet.net.

Metode

Det konkrete, terapeutiske arbejde sker i en såkaldt struktur. Struktur er betegnelsen for en terapi-session, hvor den enkelte kursist kan arbejde med et personligt problem med mulighed for inddragelse af medlemmer fra gruppen. Det kan være en personlig problematik, relateret til parforhold er familie, eller en arbejdskonflikt – eller hvad der nu presser sig på.

Deltagerne får en grundig indføring i teorien bag arbejdet samt øvelser, der understøtter det terapeutiske strukturarbejde.

Skriv til mig, hvis du er interesseret i at deltage næste gang workshoppen bliver oprettet.

Tid & sted

Vi mødes onsdag den 3. juli kl. 17 til et let måltid. Herefter arbejde i gruppen med introduktion til PBSP-terapi og til workshoppens program. Vi arbejder frem til 20.30.

De øvrige dage mødes vi kl. 9 og arbejder frem til 18.30, med en lang middagspause. Lørdag slutter vi 12.30.

Workshoppen afholdes i:

Torup Landsbycenter
Hågendrupvej 6
3390 Hundested

Der er forskellige overnatningsmuligheder, både telt og et lejet, privat værelse. Prisen varierer.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

... og modtag løbende information om nye kurser, workshops og korte artikler.
TILMELD MIG
close-link
Tilmeld nyhedsbrev
Back To Top